Din Sundhed forside

Din Sundhed forside

Sundhedstjek

Hvor sund er din virksomhed? DiN sundhed ApS afholder sundhedsdage for virksomheder og organisationer i alle størrelser. Læs mere >>

Inhouse Center

Sundheden i din virksomhed

Sundhedsdage afholdes som et medarbejderarrangement i virksomheden eller i et lokalt fitness- og motionscenter. Formålet er at teste, informere og motivere medarbejdere til et aktivt sundere liv.

Der vil på sundhedsdagene være 5 målestationer:

Test med Microfit

DiN sundhed anvender MicroFit testudstyr til test af medarbejdere samt håndtering af den generede datamængde. MicroFit er WHO certificeret og udemærker sig ved en høj målepræcision.

Når medarbejderen er testet, udarbejdes der en sundhedsrapport som gennemgås sammen med den enkelte af en sundhedsfaglig person. Der kan kobles en livsstils analyse på testen som indeholder 46 spørgsmål i relation til medarbejderens livsstil.

Sundhedstilstand

Efter sundhedsdagene udarbejdes der en rapport, der indeholder en vurdering af virksomhedens sundhedstilstand samt forslag til, hvad der vil gavne sundheden og trivslen i virksomheden. Datamængden er et godt udgangspunkt til refleksion omkring virksomhedens sundhedstilstand, samt grundlag for udarbejdelse og evaluering af virksomheds sundhedstiltag.

Medarbejderne kan på sundhedsdagene prøve forskellige aktiviteter, herunder:

DiN sundhed ApS tilbyder et uforpligtende møde, hvor vi præsenterer mulighederne for netop din virksomhed. Kontakt Din Sundhed >>

LøbebåndStyrketræning, fitnessCrosstrainer, fitness